S
  

distance mv.

 
Der er sket rigtig meget for SRV's dygtige distanceryttere. Vi har haft flere "nye" ryttere ude at prøve kræfter ved deres første distancestævne. Kamilla og Tina gennemførte deres første distancestævne i hedeland. Stort tillykke, vi glæder os til at se jer til flere stævner.
Ved samme stævne gennemførte Flemming 40 km på Sharif, Han fulgtes med Emile og Celeste hele vejen, desværre udgik de i mål på grund af for høj puls. Rigtig ærgeligt, men vi glæder os til at se Emilie og Celeste til mange flere distance stævner de kommende år.
 
Se billederne under galleri 
 
Så skal vi sige KÆMPE STORT TILLYKKE til Hanne, Sharif og resten af teamet. Endnu en gang opnåede Hanne og Sharif en flot tredje plads til DM i distance. Det er for tredje år i træk, at Hanne får bronze til DM, og 2. gang hun gør det på Sharif. Stort tillykke til hele teamet, og vi ønsker jer alt mulig held og lykke den næste sæson.
 
DISTANCE NYT:
 
Lørdag den 13.7.13 var der tre SRV-ryttere til start, ved ditancestævnet i københavn. 
Hanne H. Hansen og Lotte Hllers startede CEI* 80 km. Hanne blev nr.4 på TS Miranda og Lotte blev nr.5 på SR Irina. Hanne og Miranda vandt yderligere best-Condition.
Mette Wind deltog i distancen 60 km på Ghasin, hvor hun vandt sin klasse.
STORT TILLYKKE ALLE TRE
 
Lotte og Hanne til præmieoverrækkelse
----------------------
klik HER for at se præsentationsvideo