Strategi vedr kommunikation

Klubben og kommunikation:

Vi har valgt følgende strategi:

Information fra medlem til medlem sker via Facebook - der er en lukket gruppe, som man kan søge medlemsskab i, når man har en naturlig tilknytning til klubben. Den hedder : Egholm Ridecenter/Skibby Ride og Voltigeklub.

Tidsbegrænsede meddelser slåes op på klubbens "fan-side". Det er kun Hanne og bestyrelsen, som kan slå op. Når du har "liked" den side, får du automatisk besked, når der er nyt, ligesom nyheder kan forsynes med udløbsdato.

Hjemmeside her er mere statisk, det er de faste informationer, samt klubbens "ansigt" udadtil.

Medlemssystemet(nyt) er et lille lokalt system, hvor du kan se dine personlige oplysninger, som klubben har registreret om dig, og du kan rette dem. Du kan holde øje med, at dine betalinger bliver registreret til dig. Endelig kan du se  dine ridehold,  samt det beløb klubben forventer du betaler pr. md. Du logger ind med din Facebook-profil, og skal aktivere et link i din mail, for at få adgang.

Endelig er Hannes egen hjemmeside www.egholmridecenter.dk.